Historiefortællende bryllupsfotografi

Jeg kan tage billeder, der går som en rød tråd gennem jeres bryllup og som sætter prikken, en rød prik, over i’et på jeres smukke bryllupsdag.

Cases

Ditte & Jeppe

Emma & Jonas

Camilla & Jonas

Mathilde & Joakim

Vi havde Viktor som fotograf til vores bryllup. En professionel, fleksibel og engageret fotograf. Vi var meget tilfredse, både til selve festen og med de efterfølgende resultater. Vi kan varmt anbefalede ham!

Jonas & Emma

Mere end bare ude med et kamera

Det var ved et bryllup, det skete for mig. Et par blev gift med hinanden, og jeg blev gift med fotografering. Derfor er bryllupper noget, der altid vil være tæt på mit hjerte. Som bryllupsfotograf er jeg mere end bare ude med et kamera og tage billeder, jeg er ude med et løfte om, at jeg gør mit absolut bedste for at fange de små og store øjeblikke, der fortæller historien om brylluppet.

Alle de smil, grin og glædestårer der tjener til, at man bedst muligt kan minde dagen, når man som ægtefolk genser billederne igen og igen, vil I have i albummet, når I har valgt mig som bryllupsfotograf.

Alle bryllupper er forskellige. Som bryllupsfotograf har jeg stor respekt for og indsigt i de traditioner, der er ved et bryllup, men jeg vil altid skræddersy mit arbejde efter, hvad der passer til et pars unikke behov til deres specielle dag.

Jeg er med i tiden, før dagen skal stå, hvor vi taler og planlægger sammen de store og små detaljer, og jeg er med efter, hvor I får jeres billeder professionelt redigeret og lagt i album.

Skal jeg være med til at forevige jeres specielle dag?

$

Læs mere her