Sessions

Med en fotosession kan jeg give dig portræt-og øjebliksbilleder, der dækker ethvert behov

Uanset om du mangler et portræt af dine kære til at hænge på væggen eller et mere professionelt billede til dit brand eller erhverv, så kan jeg hjælpe dig med at realisere det. Jeg vil have fokus på at fremhæve æstetik i dit portræt men også på at bringe din personlighed frem, så den historie, du vil fortælle i dit portræt, vil være tydelig for enhver at forstå.

Portræt

Portræt

Med en portrætsession får du billeder til dit CV eller dit brand. 

60 minutters fotosession – 20 redigerede og poleret billeder.

el. 120 minutters fotosession  – 40 redigerede og poleret billeder.

En session begynder med en grundig samtale, hvor jeg sætter mig ind i dine behov og den slutter først, når du har fået dine billeder poleret og efterbehandlet.

Viktor var med til at sørge for, at det blev en total overraskelse, da jeg friede til min kæreste. Vi er så glade for at have overraskelsen foreviget i billeder.

Grayg og Allie

Dit unikum

Skal du holde et helt særligt selskab måske et barns barnedåb eller 18-års fødselsdagsfest? Vil du have nogen til fotografere i skjul, så du kan overraske din nye forlovede med smukke billeder af da du gik på knæ? Eller har du et helt andet, særligt og unikt projekt, som du gerne vil have
fotograferet?

Så kan jeg hjælpe dig med at realisere dette, jeg elsker originale fortællinger, og jeg vil gerne være med til at sikre, at din bliver fortalt.

Par

 Jeg kan være med, når du frier til din kæreste eller hvis I gerne vil have nogle portrætter sammen som par.

Par

Familie og børn

Familie og børn

Jeg kan dække dit barns barnedåb såvel som 18 års fødselsdag, men jeg kan også være med og tage billeder på en hel almindelig hverdag, så jeres små øjeblikke også bliver foreviget.

4-benede venner

Jeg har mange års erfaring med dyr grundet min opvækst ude på landet, og jeg kan lave portrætter af dine kæledyr, uanset om det er hjemme i stuen eller til et stævne.

4-benede venner

Vil du gerne have en fotosession med mig?

$

Læse mere her