Priser

Bryllups fotografering

Alle mine pakker inkluderer et første møde og et opfølgende møde inden brylluppet, som vi kan tage virtuelt eller over en kop kaffe. Alle billeder, redigeret såvel som uredigeret, bliver også sat op i et smukt online galleri som en del af pakkerne. Jeg tilbyder at være med til brudens eller gommens klargøring før vielse i alle pakker som et gratis tilvalg. 

Alle priser er inklusiv moms

Portrætsession

Når jeg skal tage dit portræt, så mødes vi først enten virtuelt eller over en kop kaffe, hvor du fortæller mig om dine tanker og ideer, som jeg fortolker, så vi får taget det helt rigtige portræt til dig. Som udgangspunkt tilbyder jeg to pakkeløsninger:

Alle priser er inklusiv moms

Video

Min proces som videograf er meget ligesom min måde at arbejde på som stilfotograf. Jeg vil stadig begynde forløbet med en afklaringssamtale, og mit arbejde er først slut, når jeg har afleveret en færdigredigeret film. Uanset om du vil have mig til at lave video til et selskab, til et kreativt projekt eller noget helt tredje, så har jeg følgende pakker, jeg kan tilbyde:

Alle priser er inklusiv moms

Når jeg er ude på optagelse tilbyder jeg en sats 250 kr i timen inkl. moms

Dit unikum

Enhver original fortælling har en slutning, man kun kan gætte sig til. Sådan er det også lidt i forhold til dit unikum. Jeg vil gerne være med til realisere ethvert helt særligt arrangement, uanset om det er en klassisk barnedåb eller noget hidtil uset og anderledes.

Med udgangspunkt i mine sessionspakker synes jeg, at vi skal tage en afklaringssamtale, hvor jeg kan høre mere om din ide, og hvad der skal til for at føre den ud i livet.

”At rejse er at leve”

Det sagde H.C. Andersen, og det passer stadig i dag, synes jeg. Derfor, når du booker mig som fotograf, får du altid de første 100 km fra København med i prisen. Derefter tager jeg en pris på 1 kr/km. Udgifter til bro og færge er også med i alle mine pakker.

Vil du vide mere om hvordan du kan kontakte mig?

$

Læs mere her